Які каші містять фрукти: 4 дитячі суміші від Nestle*

0
-2
Які каші містять фрукти: 4 дитячі суміші від Nestle*
У віці 6 місяців дитина вже активно смакує овочами, тож час знайомити її з фруктами. Аби це знайомство було не лише смачним, але й поживним створюють молочно-фруктові каші для немовлят від півроку.

Одні з таких — каші Nestle. І сьогодні ми, сумісно з матусями з Клубу “Нестле Бебі”, розповімо, які з них смакують найбільше маленьким гурманам і дійсно перевірені часом.

Що пропонує Nestle

У лінійці виробника є такі сухі суміші:

  • каша рисова з бананом, яблуком та грушею;

  • рисова зі сливою та абрикосом;

  • молочна каша з малиною;

  • рисово-кукурудзяна з яблуком, бананом та абрикосом (для малят з 9 місяців).



Усі вони являють собою сухі суміші, які матуся має змогу приготувати нашвидкоруч. Варити страву не потрібно, суху кашу просто розбавляють водою. У кожному пакетику 5 порцій для маляти відповідного віку.

Чому саме ці фрукти додають до каш



Дитячі суміші від Nestle не містять цукру, тобто мають натуральний природний смак. Це таке собі знайомство з новими смаками. Адже до фруктів, які солодкі від природи (банан, груша), малюк куштував лише монокаші та овочі, які не мали такого виразного смаку. І наявність у лінійці “Нестле” різних фруктово-молочних поєднань сприяє швидкому знайомству з фруктами та ягодами.

До того ж, вони є найбільш корисними у такому ранньому віці, адже маленький організм зможе їх перетравити без шкоди животику.

Як щодо глютену?

Мамам не варто перейматися через глютен (рослинний білок), адже каші Nestle його не містять.

“Каші збагачені 11 вітамінами та 5 мінеральними речовинами, містять пробіотики, які сприяють нормалізації травлення, підтримці здорової мікрофлори і зміцненню імунітету”, — додали експерти з дитячого харчування.

Проте виробник дитячого харчування завжди наголошує, що оптимальна їжа для дитини грудного віку — мамине молоко. І навіть після введення прикорму швидкорозчинними сумішами рекомендують продовжувати його якомога довше.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні