Малому бізнесу до травня скасували єдиний податок

0
-1
Малому бізнесу до травня скасували єдиний податок
Платники єдиного податку І групи звільняються від сплати цього податку за грудень 2020 року та січень-травень 2021 року, про це пише Главком.

Відповідний закон №1072-IX набрав чинності 10 грудня.

Згідно із доповненнями до закону, тимчасово платники єдиного податку першої групи звільняються від сплати цього податку за грудень 2020 року та січень-травень 2021 року, крім випадків порушення такими платниками встановлених главою 1 розд. XIV ПКУ умов застосування першої групи платників єдиного податку.

При цьому ставки єдиного податку для першої групи платників єдиного податку за такі періоди не застосовуються.

Що стосується звільнення платників єдиного податку ІІ групи від сплати єдиного податку (авансових внесків) за грудень 2020 року та січень-травень 2021 року, то відповідні зміни до Податкового кодексу не вносились.

Напередодні глава комітету Верховної Ради з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що в Україні можуть знизити податки майже на 20%.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні