Світові мільярдери значно розбагатіли у 2020 році - Forbes

0
3
Світові мільярдери значно розбагатіли у 2020 році - Forbes
Загальні статки мільярдерів світу в поточному році збільшилися на 1,9 трильйона доларів. Такі дані в середу, 16 грудня, опублікував журнал Forbes.

Відзначається, що більше за інших збільшився сукупний статок 400 китайських мільярдерів. За рік він зріс на 750 мільярдів доларів і становить два трильйони.

На другому місці приріст статків 600 американських мільярдерів, який становить 560 мільярдів. Таким чином, розмір капіталу найбагатших американців досяг чотирьох трильйонів доларів.

На третьому рядку розташувалися французькі мільярдери, які сукупно розбагатіли в поточному році на 95 мільярдів. Їх статки становлять 500 мільярдів доларів.

За даними видання на 11 грудня 2020 року, загальний капітал мільярдерів зріс до 11,4 трильйона доларів, що перевищує минулорічні підрахунки (9,5 трильйона) на 20%.

"Це був рік ізоляції, викликаної пандемією, політичних потрясінь і, особливо для найбагатших людей планети, неймовірного зростання багатства", - зазначено в матеріалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні