На острів винесло човен із майже 650 кг кокаїну

0
-2
На острів винесло човен із майже 650 кг кокаїну
Як судно потрапило туди, невідомо. Дві упаковки наркотиків передадуть Агентству із боротьби з наркотиками США для аналізу, а всі інші - уже знищено.

Пише Кореспондент.

У тихоокеанській державі Маршаллові Острови на одному з віддалених атолів виявили човен із нарковантажем. Про це з посиланням на генпрокурора Маршаллових Островів Річарда Хіксона.

Знайдений обсяг наркотиків уже назвали найбільшим в історії країни - 5,5-метрове судно виявили на пляжі атола Айлук минулого тижня. У його відсіку під палубою знаходилося 649 кілограмових упаковок кокаїну з позначкою KW. При цьому на борту човна нікого не було.

На думку генпрокурора, судно перетнуло Тихий океан із Центральної або Південної Америки і дрейфувало один або два роки, перш ніж опинитися на атолі.

Тепер усі упаковки наркотиків, крім двох, знищили, а решту передадуть Агентству із боротьби з наркотиками США для аналізу.

Загадкою залишається те, як човен потрапив на Айлук. Контрабандисти могли залишити його в небезпечній ситуації або він міг загубитися під час шторму.

Нагадаємо, раніше в Малайзії на судні виявили більше двох тонн наркотиків. Наркотики в човні перевозив 26-річний малазієць, який намагався втекти під час затримання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні