СБУ розкрило геніальну схему аферисток із сайтів знайомств. ВІДЕО

0
1
СБУ розкрило геніальну схему аферисток із сайтів знайомств. ВІДЕО
У Харкові Служба безпеки України викрила нову і вкрай прибуткову схему наживи на довірливих чоловіках. Зловмисники не гребують нічим і вже орудують на сайтах знайомств.

Про те, як потрапив на гачок до аферистів, розповів один із обманутих чоловіків. Нова знайома запропонувала сходити на виставу до оперного театру. Собі білет вона вже, мовляв, придбала, але за щасливим збігом обставин поряд з нею ще залишилися вільні місця. І на підтвердження своїх слів вона надіслала посилання на сайт, де можна ознайомитися з афішею та навіть замовити білет. Про це інформують Надзвичайні Новини.

І байдуже, що через карантин театр може не працювати. У службі підтримки вас переконають: вистава відбудеться за будь-яких обставин. Адже сайт театру несправжній, і служба підтримки - частина задуму аферистів.

Білет коштував для чоловіка сто доларів. Що розмінюватися на дрібниці, якщо дама навіть вже сама заплатила за себе? Коли кавалер купляє білет і приходить із квітами до театру – виявляється, що і вистави такої тут немає, а максимальні ціни на квитки удесятеро менші.

Таким чином, поки чоловіки сплачували за неіснуючі квитки онлайн, шахраї крали дані з їхніх банківських карток.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні