--> ВР ввела штрафи за розсилку спаму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ВР ввела штрафи за розсилку спаму

1
1
ВР ввела штрафи за розсилку спаму
Спамерам, згідно з новим законом, доведеться розщедритися до 3,4 тис. гривень. Також законопроект дозволяє правоохоронцям отримувати персональні дані без постанови слідчого судді.

Рада ввела штраф за масову розсилку кореспонденції рекламного характеру адресатам, які не бажають її отримувати. Також будуть штрафуватися ті, хто не надає можливість відмовитися від розсилки спаму. За прийняття відповідного законопроекту №3014 проголосували 228 депутатів, пишуть Українські новини.

Так, за розсилку спаму загрожує штраф в розмірі від 1,7 тисячі до 3,4 тисяч гривень. За ненадання користувачеві можливості відмовитися від небажаної розсилки передбачений штраф від 3,4 тисячі до 8,5 тисяч гривень.

За невиконання законних вимог посадових осіб Нацкомісії, що здійснює регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, або за створення перешкод для виконання покладених на них обов'язків передбачений штраф від 17 тисяч до 51 тисячі гривень.

Також законопроектом, згідно з пропозиціями президента Володимира Зеленського, дозволено правоохоронцям негласно знімати інформацію з каналів телекомунікацій і отримувати персональні дані про споживача без постанови слідчого судді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що, поменшає "рекламного сміття" яке тоннами розпихають по скриньках?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні