На Волині 2 молодих хлопців обчистили чужий гараж на 27 000 грн. ФОТО

0
1
На Волині 2 молодих хлопців обчистили чужий гараж на 27 000 грн. ФОТО
У Ковелі правоохоронці затримали двох молодиків, 22 та 18 років, які винесли речей з гаража волинянки речей на 27 тисяч гривень.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 15 грудня, вранці до поліцейських Любомльського відділу поліції звернулася 35-річна жителька райцентру. Жінка повідомила, що вночі з її гаража викрали два велосипеди, електроінструменти, запчастини та інструмент, всього на понад 27 тисяч гривень.

Поліцейські провели детальний огляд місця події, вилучили ряд речових доказів, опитали людей, аби встановити злодіїв. Завдяки професійному спрацюванню оперативників та усіх служб Любомльського відділу поліції протягом декількох годин зловмисників спіймали у Ковелі, усе викрадене вилучили.

Зокрема, два велосипеди, електричний зварювальний апарат, шліфувальна машинка (болгарка), два колеса до електричного велосипеда, бензопила, а також сокира, загалом речей на понад 27 тисяч гривень. Після проведення необхідних слідчих речі повернуть власниці.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Триває слідство.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні