Росіяни можуть потруїти «Новачком» тисячі людей

5
6
Росіяни можуть потруїти «Новачком» тисячі людей
Міністр оборони Великобританії Бен Воллес заявив, що Росія може вбити тисячі людей унаслідок другої хімічної атаки на вулицях країни.

Слова міністра цитує Daily Telegraph, пише УНІАН.

Він визнав, що росіяни проявляють «тривожну» поведінку.

Хоча Лондон й намагається налагодити відносини з Москвою, проте дипломатична напруга зросла відтоді, як уряд РФ застосував нервово-паралітичну речовину на вулицях Британії два роки тому.

Воллес нагадав про отруєння Скрипалів «Новачком» у березні 2018 року. Хоч 69-річний екс-шпигун вижив, та зараз він вимушений дихати тільки через трубку. Унаслідок нападу померла місцева мешканка – матір трьох дітей – Дон Стерджес.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото вже вцепились то вцепились англи, сакси, юти, і створене ними так зване англосаксонське королівство до тої Росії через зрадників Скрипалів. Скоро вже, як три роки шльопають з пустого в порожнє. Навіть якщо спецслужби РФ і отруїли Скрипалів, то Сергій Скрипаль, для Росії являвся, являється та буде завжди являтись державним зрадником №1. А зрадників і шпигунів, які по роботі працюючи з таємними, суворо таємними документами і матеріалами та ще й видають цю державну таємницю іншій зацікавленій стороні чи державі, ніхто і ніякий нормальний чоловік у всьому світі не поважає.
Відповісти
Ото вже вчіпилася та рассея до України, ото вже примахалася, вже сім років кошмарить Україну. Тільки якісь психі з Ліпін цього незнають і захищають ворога і окупанта!!!
Відповісти
Так в неї ще одна отрута з'явилася "Спутник-V"
Відповісти
украiна кошмарить свiт газом "Рагульок ", навiть у вiйну вiрять.
Відповісти
А якийсь недоЛучанин вірить в доброго дядю пуйла!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні