Сам удома: 6-річний хлопчик підняв на ноги поліцію обласного центру

0
1
Сам удома: 6-річний хлопчик підняв на ноги поліцію обласного центру
До поліцейських звернувся 6-річний хлопчик і сказав, що йому страшно бути самому вдома.

Інцидент стався у Херсоні, в Таврійському мікрорайоні. Мати залишила його на 15 хвилин і пішла по справах, повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

"На лінію "102" надійшов дзвінок від 6-річного хлопчика. Він назвав своє ім'я і сказав, що йому дуже страшно залишатися самому удома. Оператор заспокоїв дитину і дізнався, що мати хлопчика терміново від'їхала у справах і обіцяла за 15 хвилин повернутися, а син лишився сам і сильно злякався", - йдеться в повідомленні.



Хлопчик зустрів поліцейських біля входу на подвір'я. Вони одразу зателефонували його матері. Жінка за лічені хвилини приїхала додому.
Вона пояснила, що на час своєї відсутності залишала сина з нянею.

Але цього разу ніхто не міг наглядати за хлопчиком, тож вона залишила його на 15 хвилин самого і поїхала у термінових справах. Вона не знала, що син злякається і телефонуватиме на "102".

Після приїзду мами хлопчик заспокоївся. З жінкою поліцейські провели профілактичну бесіду і порадили більше не залишати сина самого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні