--> Протест ФОПів у Києві: є перші постраждалі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Протест ФОПів у Києві: є перші постраждалі. ФОТО

4
8
Протест ФОПів у Києві: є перші постраждалі. ФОТО
У Києві проходить масштабна акція протесту на Майдані. В ході протесту постраждали учасники акції.

Про це повідомляє РБК-Україна.



В ході протесту між протестувальниками та правоохоронцями стались сутички. Учасники акції хотіли встановити на Майдані намети, поліція намагалася їх зупинити.



Після цього один зі спікерів зі сцени почав кликати "швидку допомогу" для постраждалих мітингувальників. Приїхала карета швидкої допомоги і забрала кількох мітингувальників.



Нагадаємо, у Києві перекрили рух на центральній вулиці - Хрещатик - через масштабну акцію протесту представників руху SaveФОП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дітей скільки нагнали, з якою ціллю, це видно підтримка штанів для дорослих ФОПів, а діти мабуть маленькі ФОПчики. На майбутнє батьки беруть із собою на акції протесту, де діти таким чином навчаються вибивати від керівників держави необхідні поступки та рішення на користь підприємців.
Відповісти
їм пільги? поки майданять - бізнес стоїть, значить і грошей їм не дуже треба, просто - хочеться помайданити. І взагалі - організаторів цього шабашу - до відповідальності, карантинні обмеження розповсюджуються і на майдауни.
Відповісти
Так і до повномасштабного протистояння недовго, вже подібне проходили.
Відповісти
не бідним баригам-здирникам гроші по 8тищ є, а з бідних пенсіонерів трикратно-геноцидно краде пенсії зе-банда зеленського клоуна, які вже голодають на нещасні пенсії нижче-прожиткового мінімуму й помирають немаючи коштів на лікування!!!!! але кому це в голові? ситі рила голодного не розуміють бо їм тільки корпоративні шоу й розваги в голові від жиру крадійства й наживи на нещасті стариків!

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні