На Закарпатті ДТП з туристичним автобусом: одна людина загинула. ФОТО

0
-3
На Закарпатті ДТП з туристичним автобусом: одна людина загинула. ФОТО
Одна людина загинула, четверо травмованих, — такі наслідки ДТП, яка сталася 14 грудня у селі Гукливому на Воловеччині за участі туристичного автобуса та легкового автомобіля. Про це повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан, повідомляє Суспільне.



За її словами, поліцейські встановили, що 43-річний водій ВАЗ 21099 повертав у двір власного будинку, коли у нього в’їхав мікроавтобус.

"За кермом перебував 31-річний мешканець Сваляви, чоловік віз десятеро туристів. Внаслідок зіткнення водій ВАЗ загинув, четверо пасажирів "Mercedes" отримали травми, в одного зних - перелом хребта. Водія туристичного автобуса освідчено, алкоголю в його крові не виявлено", — розповіла речниця.



Обидва автомобілі помістили на штрафмайданчик. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрили кримінальне провадження. Водію загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого. Слідство у справі триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні