--> У п'яної матері відібрали 5 дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У п'яної матері відібрали 5 дітей

0
2
У п'яної матері відібрали 5 дітей
У Житомирі в багатодітної матері Ольги Сінкевич соціальні служби відібрали 5 дітей. Найменшому 3 місяці, а старшій дитині – 8 років. Забрали малюків, коли застали жінку п'яною.

Медики кажуть, діти були голодні і недоглянуті. Зараз вони у лікарні. За кілька днів ні мати, ні батько до них так і не навідалися. Малюкам почали допомагати інші мами, які перебувають у лікарні зі своїми дітьми. Приносять іграшки, дитяче харчування та підгузки, повідомляє ТСН.

"Предмети гігієни, одяг, взуття, приносили навіть коробками, усе віддали медсестрам, вони їм там виділяють добово", – каже волонтерка Олена Тернопольська.

Родина перебуває на обліку як неблагополучна, кажуть у соціальній службі. Матір притягнуть до адміністративної відповідальності за недогляд за дітьми, і збираються позбавити її батьківських прав. Жінка ж просить залишити дітей з нею.

"Так просто захотілося ввечері. І випила, а наступного дня я ще була не в стані. Якщо людина ніч не спить, п'є. Хочу, щоб мені повернули, плачу, ночами не сплю", – розповіла Ольга Сінкевич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні