У волинському озері знайшли 400 метрів «нічийних» рибальських сіток. ФОТО

0
6
У волинському озері знайшли 400 метрів «нічийних» рибальських сіток. ФОТО
У Старовижівському районі з водойми витягли вісім риболовецьких сіток.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля, пише Конкурент.

13 грудня на «гарячу лінію» Волинського рибпатруля надійшло повідомлення про порушення правил рибальства на озері Домашнє поблизу села Кримно Старовижівського району.

Прибувши на місце, інспектори спільно з громадянами виявили безгосподарське майно – з водойми дістали вісім сіток загальною довжиною 400 метрів.

«Ми вдячні кожному небайдужому рибалці за активну позицію у сфері збереження рибних запасів. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40», – повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.



Волинянам нагадують: реєстрація звернень громадян на «гарячу лінію» має встановлену законодавством процедуру. Зокрема, у зверненні має бути обов΄язково зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина-заявника, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, тощо.

Відповідно, якщо ви не хочете назвати таку інформацію – відомство не має змоги зафіксувати ваше звернення. Крім того, надання завідомо неправдивої інформації посадовим особам органу рибоохорони карається законом згідно зі ст. 188-5 КУпАП. Так, протягом 2020 року 45 дзвінків на «гарячу лінію» виявилися хибними – інформація, надана громадянами, не підтвердилася.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні