До українських прикордонників за допомогою звернулися 20 білорусів

0
-5
До українських прикордонників за допомогою звернулися 20 білорусів
На білорусько-українському кордоні до українських прикордонників звернулися громадяни сусідньої держави з проханням визнати їх особами, яким необхідний додатковий захист, і побажали отримати статус біженця.

На кордоні України та Білорусі до українських прикордонників за допомогою звернулися 20 громадян сусідньої країни. Семеро - за отриманням статусу біженця та 13 - з проханням про визнання їх особами, які потребують додаткового захисту, розповів в інтерв'ю Інтерфакс-Україна глава Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.

"Я не вважаю, що це критична цифра, на яку припадала б загроза", - зазначив Дейнеко.

Він також додав, що не бачить загроз з боку Білорусі, проте всі ризики беруться до уваги.

"Що стосується загрози з боку Білорусі для України, ми також її не бачимо. Ми розуміємо всі ризики. У нас активно працюють оперативні та спеціальні підрозділи. Наша головна мета - гарантувати національну безпеку України та наших громадян від усіх можливих загроз", - заявив глава Держприкордонслужби.

Він також наголосив, що Україна для сусідньої держави загрози не несе. Незважаючи на те, що в Білорусі заявляють про "контрабанду зброї" з України.

"У нас спостерігається зменшення виявлення зброї, і все, що виявляли, це була чи травматична зброя, чи шокери і холодна зброя. Тому Україна не несе загрози для Білорусі", - зазначив Дейнеко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні