Cyberpunk 2077 б’є всі рекорди

0
1
Cyberpunk 2077 б’є всі рекорди
За останні чотири дні від старту продажів, гра Cyberpunk 2077 б’є рекорди по продажах за останні 20 років у Росії. Про це повідомляє “М. Відео-Ельдорадо”. Продажі гри на ринку Росії стартували 10 грудня 2020 року і попит на так звану найочікуванішу гру року побив усі рекорди. Зокрема, продажі Cyberpunk 2077 перевершили минулорічні показники покупки таких ігор як GTA V, Red Dead Redemption 2, Death Stranding і “Одні з нас: частина 2 “.

Повідомляє Itech.

Варто відмітити, що при такому шаленому успіху, є й багато скарг користувачів на технічну складову гри. Зокрема користувачі PlayStation 4 і XBox One скаржаться на низьку продуктивність, відповідно до чого не можуть повністю насолодитись грою. Виникають проблеми і з багами та вильотами на нових PlayStation 5 і XBox Series X.

Теги: Cyberpunk 2077
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні