Pornhub видалив мільйони відео

0
2
Pornhub видалив мільйони відео
Порносайт змінив політику завантаження відео після того, як з ним відмовилися працювати Visa і Mastercard.

Інформує Кореспондент.

З Pornhub видалили мільйони відеороликів, які були створені контент-партнерами або учасниками модельної програми. Про це у понеділок, 14 грудня, повідомив американський журнал Vice.

Зазначається, що таким чином керівництво сайту відреагувало на відмову міжнародних платіжних систем Visa і Mastercard співпрацювати з Pornhub. Цьому передувала розгромна стаття в The New York Times про відео з неповнолітніми і погану систему модерації на порноплатформі.

"У рамках нашої політики щодо заборони неперевірених джерел ми призупинили показ всього раніше завантаженого контенту, який не був створений партнерами або учасниками модельної програми", - наголосили в Pornhub.

Адміністрація форуму додала, що ролики будуть видалені до перевірки, яка почнеться у 2021 році.

До цього будь-який користувач міг створити обліковий запис на Pornhub і завантажувати відео.

Нагадаємо, 4 грудня в NYT вийшла стаття колумніста Ніколаса Крістофа про те, як Pornhub заробляє на відео з дітьми. Автор поділився історіями дівчат, відео з якими з'явилися на порносайті без їхньої згоди і були зроблені до повноліття.
Теги: Pornhub, відео
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні