16-річна дівчина пішла з дому, бо... не дозволили користуватись смартфоном. ФОТО

1
0
16-річна дівчина пішла з дому, бо... не дозволили користуватись смартфоном. ФОТО
Як повідомлялось, 11 грудня до Інгульського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про зникнення її неповнолітньої доньки. Зі слів жінки, близько 16.00 дівчинка пішла з дому, залишивши вдома телефон, і з того часу зв’язок з нею був втрачений. Про це інформує пресслужба Нацполіції.

На пошук безвісти зниклої негайно був орієнтований весь особовий склад відділу поліції та інші підрозділи області. Правоохоронці відпрацьовували ймовірні місця перебування розшукуваної.

До поліції почали телефонувати небайдужі громадяни, які бачили поліцейське орієнтування у ЗМІ та повідомляли, що бачили дівчину. Правоохоронці одразу перевіряли вказану інформацію.

Сьогодні, 13 грудня, близько 7:00 поліцейські Інгульського відділу поліції відпрацьовуючи місце можливого перебування дівчини, виявили її на перетині вулиць Погранична та Садова.



Втікачка доставлена до відділу поліції, де правоохоронці провели з нею профілактичну бесіду та повернули рідним. Будь-яких протиправних дій відносно неї вчинено не було.

Зі слів дівчини, вона пішла з дому через те, що батьки обмежили її в користуванні мобільним телефоном через постійне спілкування в різних месенджерах з «друзями».



Шановні громадяни! Будьте пильними до своїх дітей, спілкуйтесь з ними і пояснюйте їм правила поведінки та можливі небезпеки. У разі зникнення близьких або рідних — негайно повідомляйте на 102!


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оті соцмережі це вже хвороба яку потрібно лікувати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні