Батьки катали візочок з дитиною по замерзлому озеру. ВІДЕО

1
-2
Батьки катали візочок з дитиною по замерзлому озеру. ВІДЕО
У Харкові батьки влаштували маленькій дитині шалене катання у візку. Вони одягли ковзани і провезли доньку по замерзлому Комсомольському озеру.

Дорослі по черзі промчали замерзлим озером на ковзанах, штовхаючи перед собою дитячий візок зі своєю маленькою донькою. Відео оприлюднили на Telegram-каналі "Труха Харьков".

Користувачі у соцмережах обговорили такі батьківські розваги. Деякі вважають такі дії небезпечними, оскільки лід будь-якої миті може проломитися, інші - що його товщина безпечна, і у цьому катанні немає нічого страшного.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо це батько дитини, то він ще сам як дитина і видно, що воно ще з дитячого садочку не вийшло, думаю, що навіть воно ще пісяє у колготки. Цьому хлопчику треба було ще набиратись розуму і років так з 5-7 кататись на ковзанах з сільськими однолітками з хлопчиками та дівчатками, а вже у 30-35 років може одружуватись, народжувати та виховувати дітей. Одним словом "йолоп", слів більше у мене немає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні