--> Депутат від «Слуги народу»: COVID-19 - вигадана хвороба. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Депутат від «Слуги народу»: COVID-19 - вигадана хвороба. ВІДЕО

2
-6
Депутат від «Слуги народу»: COVID-19 - вигадана хвороба. ВІДЕО
Нардеп від "Слуги народу" Юрій Камельчук заявив, що коронавірус є вигадкою. Окрім того, нардеп наголосив: він не довіряє жодній у світі вакцині.

Ми чуємо про ефективність вакцин у 70 – 50% випадків. Про це Камельчук заявив в ефірі телеканалу НАШ.

"Абсолютно серйозно заявляю, що я не довіряю жодній вакцині у світі, особливо проти вигаданої хвороби COVID-19", – заявив Камельчук.



Окрім того, нардеп заявив, що іноді експертів нібито задовільняє навіть 30% ефективності вакцини. За словами Камельчука, якщо у неї така ефективність, то виникає питання, що ж вона лікує і чи не шкодить, цитує нардепа 24 канал.

Наразі у світі розповсюджують вакцину, яку розробили у співпраці американської компанії Pfizer та німецької компанії BioNTech. Результати досліджень довели її ефективність на 95%.
У Великій Британії вже розпочали процес вакцинації. Вакцину також вже доставили у США та Канаду.

Загалом у світі від коронавірусу померли понад 1,6 мільйона людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то значить його бос симулянт. Нехай вертає гроші, які пішли на його лікування
Відповісти
Та все правильно каже - всі є свідками того, що засоби інформації постійно використовуються для досягнення певних цілей. От і зараз - щоб ЗНИЩИТИ малий та середній бізнес - вигадали ковід. І під цією маркою записують навіть похмілля. Малюють десятки тисяч заражень. А на всю Волинь - і п‘ятсот летальних випадків не набереться ( п‘ять під‘їздів дев‘ятиповерхівки). Зате незручностей і штрафів - більш ніж досить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні