Розшифрували послання маніяка Зодіака. ФОТО

0
-4
Розшифрували послання маніяка Зодіака. ФОТО
Експерти зі США, Бельгії та Австралії розшифрували лист, який серійний вбивця під псевдонімом Зодіак надіслав до газети Сан-Франциско 51 рік тому.

"Я сподіваюся ви отримуєте багато задоволення від спроб спіймати мене. Я не боюся газової камери, оскільки вона швидше відправить мене до раю, зараз я маю достатньо рабів, щоб працювати на мене. Я не боюся смерті, бо знаю, що після смерті моє нове життя буде легким у раю", - йшлось у листі, повідомляє Газета.юа з посиланням на San Francisco Chronicle.

Відомо, що Зодіак вбив щонайменше 5 осіб та поранив ще двох у Сан-Франциско у 1968-1969 роках. До редакції San Francisco Chronicle він надіслав 4 зашифровані листи. 2 з них вдалося розшифрувати.

Особу маніяка досі не вдалось встановити, цей лист не дає натяків. Експерти вважають, що ім'я може бути зашифроване у двох інших листах.

У відділі ФБР у Сан-Франциско заявили, що знають про успіх приватних експертів у розшифровуванні листа.



"Ми продовжуємо шукати справедливості заради жертв цих злочинів попри те, що минули вже десятиліття", — заявила речниця ФБР у Сан-Франциско Кемерон Полан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні