МОЗ: Україну накриє епідемія іншої хвороби

0
-5
МОЗ: Україну накриє епідемія іншої хвороби
В Україні у лютому очікується хвиля ще однієї хвороби. Окрім коронавірусу, в останньому зимовому місяці прогнозують пік захворюваності на грип, який дає також важкі ускладнення і може спричиняти пневмонію.

Як розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов, до лютого в країні повинні бути мінімальні показники із захворюваності на коронавірус. Адже на лікарні буде додаткове навантаження. Про це пишуть Надзвичайні Новини.

"Якщо подивитися трохи вперед, у нас в лютому очікується традиційне зростання захворюваності на грип, і ми повинні підійти до цього періоду з мінімальними цифрами. Тому що грип має такі самі ускладнення, як і коронавірус - пневмонія", - сказав очільник МОЗ.
Степанов уточнив, що пацієнтів з грипом будуть госпіталізовувати в ті ж лікарні, де сьогодні лікують коронавірус.

"Тому нам необхідно, щоб наша медична система витримала і щоб ми вже до весни не йшли ні на які жорсткі карантини, щоб ми дотримувалися встановлених правил", - додав Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні