--> Копи в костюмах Санти і його ельфа затримали викрадачів авто. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Копи в костюмах Санти і його ельфа затримали викрадачів авто. ВІДЕО

0
1
Копи в костюмах Санти і його ельфа затримали викрадачів авто. ВІДЕО
Поліція в Ріверсайді, Каліфорнія, заявила, що поліцейські в костюмах Санта-Клауса і його ельфа провели затримання злочинців, коли побачили викрадення автомобіля, повідомляє CNN.

Поліцейський під прикриттям і детектив перебували поблизу торгового центра у рамках святкової програми забезпечення дотримання законів, коли помітили трьох чоловіків, які намагалися викрасти авто Honda CR-V на стоянці.

Двоє підозрюваних намаглися втекти, коли побачили поліцію, але були швидко затримані. Поліцейське відео інциденту показує, як офіцер у костюмі ельфа наказує одному з підозрюваних стати на коліна під прицілом.

За словами поліції, другий підозрюваний чинив опір при арешті до того, як детектив у костюмі Санти кинувся на допомогу.
«Прибери його, Санта», - крикнув хтось на камеру, коли той схопив підозрюваного ззаду і повалив його на землю.

Поліція повідомила, що один з підозрюваних був ідентифікований і пізніше звільнений, а другого заарештувалиий за зберігання наркотиків і опір арешту.

Третій підозрюваний зміг виїхати на позашляховику і кинув його поблизу.
Поліція заявила, що встановила третього підозрюваного і найближчим часом заарештує його за звинуваченням у крадіжці автомобіля.

Поліціянти працювали під прикриттям у торговому центрі в рамках програми боротьби з крадіжками в магазинах.



За словами поліції, у той же день вони заарештували трьох осіб, в тому числі жінку, яка пішла з ТЦ з повним візком товарів, і чоловіка, який украв набори Lego вартістю 1000 доларів. Представник поліції сказав, що це перший раз, коли департамент використовував Санту під прикриттям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні