--> Через карантин заборонили «каву з собою»? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через карантин заборонили «каву з собою»?

0
3
Через карантин заборонили «каву з собою»?
У Чехії заборонили продаж напоїв з собою через коронавірус - напої можна пити лише у приміщеннях закладів.

У Чехії тепер напої, придбані у закладах громадського харчування, можна випити лише у ресторані або барі. "Кава з собою", згідно з рішенням чеської влади, відтепер є порушенням правил карантину. У такий спосіб урядовці планують зменшити кількість людей, що гулятимуть різдвяними ярмарками з напоями або їжею у руках, інформує 24 канал.

А от звікна авто напої з собою купувати можна. Проте, наразі в чеському уряді ще самі не розібрались з новим правилом. Так, очільник МОЗ Ян Блатни запевнив, що придбані напої можна випити виключно у приміщенні закладу.

А от міністр з питань торгівлі Карел Галічек не був такий категоричний. Він запевнив, якщо напій поставити у сумку, то його так цілком можливо віднести на роботу або додому і покарання за це не буде.

Цікаво! Уряд Чехії уже потрапив у казус через заборону щодо продажу напоїв. Так, 10 грудня закладам взагалі заборонили продавати напої у пляшках навіть, якщо їх питимуть у приміщенні. Згодом, це пояснили просто – плутанину спричинив банальний одрук.

Зазначимо, що такі дії влади щодо посилення карантинних обмежень призвели до значної кількості погроз у бік урядовців. Через це охорону надали очільникам Міністерства охорони здоров'я та Міністерства промисловості та торгівлі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні