--> На 5 років засудили організатора "референдуму" на Донбасі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На 5 років засудили організатора "референдуму" на Донбасі

0
-4
На 5 років засудили організатора "референдуму" на Донбасі
Заступника голови дільничної виборчої комісії, який організував проведення так званого "референдуму", засуджено до 5 років позбавлення волі

Інформує Українська правда.

Деталі: Судом ухвалено новий обвинувальний вирок, яким мешканця Краматорська засуджено до 5 років позбавлення волі за посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Доведено, що в травні 2014 року чоловік, бувши заступником голови, діючи за попередньою змовою із головою так званої "дільничної виборчої комісії № 5", організував та провів на території Краматорської загальноосвітньої школи № 30 "референдум" щодо визнання державної самостійності так званої "ДНР".

У вересні 2020 року Слов’янський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у скоєнні вказаного злочину та засудив до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки. Не погоджуючись із вказаним рішенням, прокуратура подала апеляцію, яку частково задовольнили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні