В Україні за добу майже півтори тисячі ДТП

0
-2
В Україні за добу майже півтори тисячі ДТП
Не всі водії були готові до зміни погодних умов. Знайшлися й ті, хто виїхав вчора на літній гумі, відзначили в поліції.

На тлі ускладнення погодних умов та ожеледиці на дорогах в Україні за минулу добу сталося 1 435 дорожньо-транспортних пригод, близько третини з них - у Києві. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Нацполіції Олексій Білошицький на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю, 11 грудня.

"Як завжди, зима приходить несподівано - не всі водії були готові до зміни погодних умов, більш того... знайшлися і ті, хто виїхав вчора на літній гумі. Коротка статистика ДТП: за минулу добу на території України зареєстровано 1 435 повідомлень про ДТП, з яких 84 - повідомлення про ДТП із загиблими чи травмованими. В результаті аварій 8 людей загинули і 99 травмовані", - зазначив Білошицький.

Також він повідомив, що в Києві на лінію 102 надійшло 503 повідомлення про ДТП. У семи аваріях загинули дві людини і ще шість отримали травми.

"Разом з тим, спостерігається зменшення порушень швидкості, які зафіксовані в автоматичному режимі. Вчора камери зафіксували всього 3075, і це рекордно низький показник", - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні