Волинська облрада на таємному голосуванні висловила недовіру главі ОДА Погуляйку

3
0
Волинська облрада на таємному голосуванні висловила недовіру главі ОДА Погуляйку
Депутати Волинської обласної ради висловили недовіру голові Волинської облдержадміністрації Юрію Погуляйку

Повідомляє Бабель.

Таємне голосування з цього приводу відбулося 10 грудня під час сесії обласної ради. За висловлення недовіри Погуляйку проголосували 49 депутатів, проти — 4, утрималися — 4.

На сесії депутати мали намір заслухати звіт Погуляйка, але він не прийшов. Тому його роботу визнали незадовільною і вирішили висловити йому недовіру. Глава облради Григорій Недопад направить це рішення президентові Володимиру Зеленському.

Ініціатор висловлення недовіри — депутат облради Володимир Бондар, якого підтримали й інші колеги. Вони заявили, що Волинь втратила в темпах розвитку з того часу, як її очолює Погуляйко. Також депутати облради незадоволені тим, що глава ОДА не звітує перед облрадою вже другий рік поспіль.

Сам глава ОДА на своєму сайті заявив, що його не запросили на засідання сесії. Погуляйко додав, що прозвітує про виконання бюджету 2020 року, але не раніше за січень – лютий 2021 року. Тобто лише після виконання бюджету за 2020 рік та його затвердження Міністерством фінансів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та зжеріть там один другого як пацюки
Відповісти
Думаю, що у Зеленського В.О. немає вибору і щоби навести порядок у Волинській області, прийшла пора призначити на посаду представника президента в нашій області таких людей, як Француза Анатолія Йосиповича або Ходирєва В'ячеслава Анатолійовича.
Відповісти
Таємним голосуванням висловили недовіру. Ви панове депутати не таємним голосуванням "втіхаря" (як оті щури позаочі, я нічого не знаю, моя хата скраю, якщо за сраку візьмуть то що я, я нічого?!). А ви туди в облраду і обрані народом Волинської області та відкрито в очі скажіть цьому представнику президента в області чому йому недовіра висловлена, які у нього недоліки, що він порушив та чого обійцяв і не зробив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні