--> Вибір шаф такий великий ... Як визначитися?* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вибір шаф такий великий ... Як визначитися?*

0
6
Вибір шаф такий великий ... Як  визначитися?*
Секрету при виборі шафи додому або в офіс ніякого немає. Але інформація про різноманітність варіантів, конструкцій, матеріалів, виробників та додаткових опцій допоможе визначитися і прийняти рішення про покупку без всякого сумніву, пише TABURETKA™.


Пряма чи кутова?

Коли потрібно купити шафу, зазвичай починають вибір з хаотичного перегляду всіх можливих варіантів, де втрачається багато часу, і в результаті споживач заходить в глухий кут від асортименту десятка виробників. Тому краще почати пошук визначившись, яке місце в кімнаті Ви плануєте віддати під шафу.

Якщо є місце в кутку кімнати, то однозначно раціональніше розглядати кутову шафу. Для деяких малогабаритних квартир з невеликою площею це надзвичайно цінне рішення, адже дає можливість повноцінно використовувати вільні місця в приміщенні.

Якщо кутове розміщення Вам не підходить, тоді класична пряма шафа задовольнить потреби по розміщенню без проблем.

Шкафи купе або разпашні?

Модні віяння на меблі в сучасному стилі і пережитки радянського минулого зменшили попит на розпашні шафи, а шкода. Адже багато споживачів навіть не розглядають такі варіанти. Європейські дизайнери використовують в інтер'єрному дизайні звичні розпашні шафи, які виглядають доречно і сучасно. Переконатися в цьому легко переглянувши однойменний розділ на нашому сайті, і переконатися, що дані моделі завжди виглядають солідно і не нагадують пережитки минулого.

Винахід шаф купе вирішило проблему їх установки в ті місця, де просто неможливо безперешкодно відкрити розпашну шафу, тим самим дозволило зберегти дорогоцінне місце в будинку і вмістити велику кількість речей.

Визначившись зі способом відкривання, не слід забувати, що шафи купе теж бувають кутові, і повірте, це надзвичайно зручно.

Яке призначення шафи (для якого приміщення вона підбирається)?

Здавалося, що це першорядне питання, але габарити і спосіб відкривання дозволив з декількох тисяч звести вибір до сотні моделей. Призначення насправді відіграє велику роль, адже цього залежить стиль, колір, розмір і внутрішнє наповнення.

Шафи в спальню підбирають спокійному стилі, в світлій кольоровій гамі. Користуються популярністю дзеркальні дверцята з матовими візерунками і класичні платтяні шафи з дерев'яними обкладом і комодними ящиками. Для дитячої набувають переваги меблі яскравих кольорів, виробники придумали шафки з тваринами, квіточками і сердечками, які підходять як для сміливих супергероїв, так і маленьких принцес. Ваша дитина буде в захваті розвиватися в атмосфері затишку і захищеності.

Шафи в коридор відрізняються компактністю і особливим внутрішнім наповненням, так як основна мета - це вмістити верхній одяг і сезонне взуття. Найчастіше перевага віддається моделям з дзеркалом або фотополімерним друком з зображенням, яке підвищує візуально невеликий простір передпокою.

Шафи у вітальні і їдальні зазвичай не встановлюють, але варто побоюватися, що вона буде виглядати недоречно, зверніть увагу на моделі, в яких є ніша під телевізор. Це функціонально і виглядає вельми затишно. Також замовляють варіанти з різними видами прикрас скла і дзеркал. Не позбавляйте себе практичної складової будинку і раціонально зберігайте речі у всіх кімнатах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні