Волинський п’ятикласник обікрав шкільну їдальню

0
0
Волинський п’ятикласник обікрав шкільну їдальню
На Волині учень 5-го класу Затурцівської спецшколи «Центр освіти» Локачинського району обікрав їдальню Сусвальської ЗОШ на понад 2 тисячі гривень. Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду Волинської області.

23 увечері, близько 18-тої години, хлопець таємно проникнув у приміщення їдальні, відтиснувши пластикові вхідні двері. Звідти поцупив 1500 гривень та декілька кілограмів цукерок і вафель, які знайшов у сховку на 647 гривень.

Неповнолітнього крадія знайшли наступного ж дня, а в кімнаті юнака знайшли крадені гроші і солодощі.

Під час судового засідання хлопця визнали винним у крадіжці із проникненням (ч.3ст. 185 КК України). Зважаючи на те, що юнак неповнолітній та зізнався у злочині, суд вирішив застосувати до нього примусові заходи виховного характеру у вигляді застереження. Зокрема його попередили про те, що в подальшому на нього може чекати більш суворе покарання за протиправну поведінку або ж вчинення нового злочину. Малолітнього крадія передали під нагляд матері строком на три роки, вона ж має забезпечити постійний контроль за своїм сином.

Речові докази, що лишилися у хлопця (декілька глазурованих вафель, крекер, круасан, карамельку, кілька цукерок, пакет з їдальні та 384 гривень), повернули власнику.

Підписуйтесь та читайте свіжі новини на нашому телеграм-каналі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні