За покупку через інтернет лучанин може отримати від 9 до 12 з конфіскацією

0
1
За покупку через інтернет лучанин може отримати від 9 до 12 з конфіскацією
За придбання та зберігання психотропної речовини молодику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах 21-річним уродженцем міста Луцька.

В жовтні 2020 року молодик через інтернет-ресурс незаконно придбав особливо небезпечну психотропну речовину - PVP (синтетичний психостимулятор), обіг якої заборонено, з метою її подальшого збуту на території міста Луцька, повідомили Волинь24 у пресслужбі прокуратури області.

Отримавши посилку від невстановленої особи, чоловік був затриманий працівниками поліції. Під час обшуку у нього вилучили пакунок з PVP, загальною масою понад 22 грами.

Подальшу долю обвинуваченого вирішуватиме суд.

Санкцією ч. 3 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років із конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні