В іноземного кур'єра митники вилучили валізу сильнодіючих медпрепаратів. ФОТО

0
-2
В іноземного кур'єра митники вилучили валізу сильнодіючих медпрепаратів. ФОТО
Цілу валізу сильнодіючих медичних препаратів вартістю біля 850 тисяч гривень київські митники вилучили в іноземного кур'єра.

Громадянин Туреччини, який прилетів зі Стамбула і за кілька годин мав повертатися на батьківщину через аеропорт «Бориспіль», для проходження митного контролю обрав спрощену систему "зелений коридор", чим гарантував, що не має обмежених до переміщення через митний кордон України товарів.



В багажі іноземця митники виявили 240 упаковок препаратів «Favira», «Numira», «Erbitux», «Neupogen», «Imbruviсa», «Nexavar» тощо. Крім препаратів, у валізі не було жодних особистих речей, які зазвичай мають в дорозі авіапасажири.



Письмової декларації громадянин не заповнював, перед початком митного контролю за консультацією до митників не звертався. Документів на ліки пасажир не мав, а пояснити нічого не міг, оскільки ані англійською, ані українською мовами не володів, повідомили Волинь24 у пресслужбі Державної митної служби України.



Наразі здійснюється документування виявленого порушення митних правил. Орієнтовна вартість виявлених ліків становить біля 850 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні