Чим приваблює новий iPhone 12?*

1
2
Прихильники якісних та просунутих девайсів з нетерпінням очікували презентації нової версії iPhone 12 цієї осені. Виробник Apple надав своїм шанувальникам можливість обирати серед чотирьох модельних лінійок нової версії, оновив їх дизайн та деякі технічні можливості.


Новий дизайн



Ви можете придбати iPhone 12 в АЛЛО та насолоджуватися його новим дизайном та новими функціями. Дизайн цієї версії має прямі кути, моделі більш тонкі та їх маса легше на 16% від попередньої версії Айфонів. Екран виготовлений із спеціального скла з покриттям Ceramic Shield. За даними виробника, він у чотири рази міцніше ніж попередні версії смартфонів.

Потужний процесор

Всі чотири моделі Phone 12 мають потужний процесор A14 Bionic, розроблений компанією Apple. A14 Bionic має 11,8 мільярдів транзисторів, 6 ядер, графічну систему на базі 4 ядер та систему машинного навчання Neural Engine на базі 16 ядер.

Акумулятор та накопичувач

Ємність накопичувача не змінилася в порівнянні з iPhone 11 та складає 64, 128 та 256 ГБ. Новий iPhone 12 підтримує нову систему магнітної бездротової зарядки Magsafe, потужність якої становить 15 Вт. Ємність акумулятора у кожної моделі різна:

  • iPhone 12 mini працює 15 годин в режимі мультимедіа, має бездротову зарядку 15 Вт;

  • iPhone 12 (Pro) витримує 17 годин в режимі мультимедіа, також має бездротову зарядку 15 Вт;

  • iPhone 12 Pro Max працює 20 годин в режимі мультимедіа та має швидку зарядку 18 Вт та бездротову зарядку 15 Вт.



Просунуті можливості

Цього року компанія вирішила поділити лінійки смартфонів на стандартні моделі, міні-версію та просунуті моделі Pro та Pro Max. iPhone mini розрахований на користувачів зі звичайними потребами, яким не важливий розмір дисплея. Ця модель комфортно розміщується в одній руці та більш зручна в користуванні.
Pro-версія орієнтована на прихильників просунутих можливостей для зйомки фото- та відео контенту. В них вбудована дорога оптика та встановлено більше програм. На презентації новинки було відзначено, що за допомогою смартфонів iPhone 12 Pro версії можна знімати фільми.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Apple визнала дефекти екрану iPhone 12 Apple визнала дефекти екрану iPhone 12
19 листопада, 2020, 13:32
0
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рідкісне га...но, глюканати ще ті, тепер кусають лікті хто купив це лайно з дефектами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні