Чоловік на пошті влаштував скандал, який закінчився стріляниною. ФОТО, ВІДЕО

0
-1
Чоловік на пошті влаштував скандал, який закінчився стріляниною. ФОТО, ВІДЕО
У Білгороді-Дністровському Одеської області місцевий житель влаштував на пошті скандал.

Чоловік не хотів платити за надіслану йому посилку, повідомили Білгород-Дністровському відділі поліції в Одеській області.

"34-річний правопорушник відмовився розраховуватися за надіслану йому посилку і влаштував у поштовому відділенні скандал. На місце події прибув наряд поліції, однак порушник громадського порядку накинувся з лайкою і на нього, а тоді спробував втекти з місця події. Поліцейські стали на заваді втечі, на що чоловік сів в автомобіль і поїхав прямо на них. Щоб не допустити наїзду, правоохоронці змушені були стріляти з табельної зброї по колесах. Правопорушника це на мить спинило, він розвернувся і поїхав геть", - сказано в повідомленні.

Хулігана заблокували за кількасот метрів від місця події та забрали у відділок.

За словами заступника начальника Білгород-Дністровського відділу поліції Олександра Лєконцева, суд обрав порушнику запобіжний у вигляді цілодобового домашнього арешту. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні