--> У Франції впав рятувальний вертоліт, п'ятеро загиблих | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Франції впав рятувальний вертоліт, п'ятеро загиблих

0
1
У Франції впав рятувальний вертоліт, п'ятеро загиблих
На сході Франції розбився вертоліт, який виконував рятувальну операцію. В результаті п'ятеро із шести осіб, які перебували на борту, загинули. Про це в середу, 9 грудня, повідомила британська служба ВВС.

Зазначається, що борт впав недалеко від міста Бонвійяр в департаменті Савойя. За даними влади регіону, причиною аварії могла стати погана погода.

Так, екіпаж складався з двох льотчиків, один з яких проходив навчання, а також двох операторів лебідки і двох рятувальників. Вижити вдалося пілоту, однак він отримав серйозні поранення.

За даними видання, вертоліт належить компанії Service Aеrien Franсais, яка виконує пошуково-рятувальні операції та інші авіаперевезення по всій Франції.

Президент Франції Еммануель Макрон у Мережі висловив співчуття сім'ям загиблих, а глава МЗС Жеральд Дарманін заявив, що вирушає на місце трагедії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні