На Рівненщині вчитель-афганець змушував учнів присідати. ВІДЕО

4
2
На Рівненщині вчитель-афганець змушував учнів присідати. ВІДЕО
Учитель предмета Захист України примушував юнаків, які провинилися, присідати з муляжем снаряда в руках. Після скандалу він звільнився.
У Квасилівському ліцеї в Рівненській області вчитель предмета Захист України карав учнів присіданнями перед класом. Відповідне відео опублікували в спільноті Батьки SOS у Facebook.

На відео потрапив сам педагог і учень, якого той змусив присідати з муляжем снаряда в руках.

Автор повідомлення зазначив, що присідання - регулярні методи виховання цим педагогом студентів ліцею, що підтвердила зібрана адміністрацією спеціальна комісія. На знятих кадрах хлопець присідав півсотні разів.

Публікація відео викликала скандал, в результаті якого вчитель - 55-річний Олександр Нагорняк - звільнився. У коментарі виданню Сегодня він запевнив, що нікого принижувати не хотів: виховував підлітків, як в армії, тому що сам пройшов Афганістан.

"Ті, хто курить, дозволяють собі на 10-15 хвилин спізнитися на урок. Хто уроки не вчив, двійок не ставив. У них було право вибору - або двійка, або щось робити", - розповів він.

Вчителя захищають як учні, так і його колеги, оскільки за всі роки роботи жодної скарги на поведінку Нагорняка в дирекцію не надходило.

Водночас у Рівненській ОДА методи виховання 55-річного вчителя вважають неприйнятними.

"Навчальний заклад - це не військова частина. Тут дещо інші методи в роботі педагога", - зазначив заступник начальника управління освіти Рівненської ОДА Петро Коржевський.

Поліція оштрафувала керівника ліцею за неповідомлення про інцидент.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
важко у навчанні - легко в бою. тренування в умовах, наближених до бойових. ще треба було одягнути у повну викладку
Відповісти
Нормальний підхід, це не моральне приниження учнів. Дисципліну потрібно тримати тим більше у сучасних дітей. Фізична активність ще нікому не зашкодила. РДА зважаючи на розголос та переляку звільнила людину. Підтримую вчителя.
Відповісти
Поколiння стукачiв,
вчiтелю повага.
Відповісти
а твоєму - ні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні