--> У Луцьку ДТП: автівки зазнали значних пошкоджень. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку ДТП: автівки зазнали значних пошкоджень. ФОТО. ВІДЕО

0
3
У Луцьку ДТП: автівки зазнали значних пошкоджень. ФОТО. ВІДЕО
Нещодавно у місті Луцьку трапилося дві ДТП через ненадання переваги у русі.

Так, на вулиці Рівненській водій автомобіля Volkswagen Passat не надав перевагу у русі Toyota Land Cruiser. Про це пише патрульна поліція Луцька.

А на проспекті Молоді кермувальник Renault Kangoo, здійснюючи виїзд з прилеглої території, не надав переваги в русі автомобілю Nissan Note, який рухався головною дорогою.

На щастя, в автопригодах ніхто не постраждав, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

На винуватців патрульні склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Нагадуємо, що, відповідно до ПДР, на перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху.

Відео можна переглянути ТУТ.

А на перехресті рівнозначних доріг водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу транспортним засобам, що наближаються праворуч, крім перехресть, де організовано круговий рух.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні