Екс-президента Чехії оштрафували за маску на підборідді

0
12
Екс-президента Чехії оштрафували за маску на підборідді
Колишнього екс-президента Чехії Вацлава Клауса оштрафували на 3 тисячі крон (близько 135 доларів) за те, що він неправильно носив маску. Про це повідомило видання iDNES.cz у понеділок, 7 грудня.

Клаус носив маску лише на підборідді 17 листопада на святкуванні в центрі Праги річниці антикомуністичної "оксамитової революції". Поліцейські зажадали, щоб він закрив маскою рот і ніс, як вимагають правила, але екс-президент не підкорився. Клауса відвели у відділення поліції, де склали протокол.

Крім Клауса, на 3 тисячі крон також оштрафовані екс-глава мінохоронздоров'я Роман Примула і колишній перший заступник глави правлячого руху ANO Ярослав Фалтинек. Вони повечеряли 21 жовтня в ресторані, який не мав права працювати відповідно до режиму НС, а при виході були без масок. У такому вигляді їх сфотографували репортери.

Через це Примулу позбавили посади глави МОЗ, а Фалтинека понизили до посади звичайного заступника глави ANO.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні