--> На Волині 21-річний ром обікрав пенсіонера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині 21-річний ром обікрав пенсіонера

0
5
На Волині 21-річний ром обікрав пенсіонера
На днях до Любомльського відділу поліції надійшла заява від 73-річного пенсіонера, жителя с. Замлиння, про крадіжку.

Як повідомляє пресслужба місцевого відділу поліції, близько 15:00 години невідомі особи ромської національності під час купівлі металобрухту з гаражного приміщення викрали саморобний зварювальний апарат, який останній оцінив на суму 2000 грн.

Правоохоронці за допомогою камер відеоспостереження 7 грудня встановили особу, причетну до скоєння крадіжки майна пенсіонера, а також транспортний засіб, на якому пересувався правопорушник. Ним виявився чоловік ромської народності - 21-річний житель с. Верба Володимир-Волинського району, який у скоєному зізнався. Автомобіль ВАЗ 2107 вилучений як речовий доказ і поміщений на тимчасовий майданчик Любомльського відділу поліції.

Відомості про подію внесли до ЄРДР за статтею «крадіжка». Відповідні діяння караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні