Андре Тану про смерть найближчої людини повідомили за 10 хвилин до показу

0
-2
Андре Тану про смерть найближчої людини повідомили за 10 хвилин до показу
Відомий український модельєр Андре Тан вперше наважився розповісти про смерть найріднішої людини. Дизайнер каже, що про втрату хрещеної мами він дізнався за декілька хвилин до свого показу.

Андре Тан поділився особистою історією під час зйомок реаліті-шоу "Супер топ-модель по-українськи", що транслюють на "Новому каналі".

Модельєр став запрошеним зірковим експертом проєкту цього тижня. Учасниці реаліті не змогли сконцентруватися на виконанні завдання після довгоочікуваної зустрічі з батьками. Тоді Андре Тан вирішив розповісти свою історію,якою показав, що особисті проблеми не повинні впливати на якісь роботи.

«Моя найрідніша людина – хрещена мама. Про її смерть мені повідомили за 10 хвилин до початку показу», – пригадав дизайнер.

Андре зізнався, що тоді було дуже боляче, проте він не міг скасувати шоу: "Я не влаштовував істерик, бо розумів: зараз мені потрібно відпрацювати, треба закінчити показ. І тільки після цього можна вирішувати особисті питання".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні