У Луцьку - напад на поліцейського. ФОТО

1
-4
У Луцьку - напад на поліцейського. ФОТО
Під час затримання чоловік намагався вирватись, шарпав за одяг та вдарив по обличчю поліцейського.

У неділю, 6 листопада, близько 6 ранку, до поліції надійшло повідомлення, що невідомі особи пошкодили майно лучанина, а саме, виламали дзвінок до дверей, згодом же з багатоквартирного будинку вони викрали поштову скриньку.



Працівники управління патрульної поліції, опрацьовуючи повідомлення про крадіжку, виявили крадіїв на одній із вулиць Луцька. Під час затримання один із зловмисників, 19-річний мешканець Луцького району, чинив злісну непокору працівникам поліції: намагався вирватись, шарпав за одяг та вдарив по обличчю поліцейського.



Правоохоронець не госпіталізовувався, повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

За фактом опору працівникові правоохоронного органу розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від 17 до 68 тис. грн або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років. Триває слідство. Також на правопорушників складено ряд адміністративних матеріалів, у тому числі, за дрібне хуліганство і злісну непокору поліції.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого обличчя закривати, хай би знали родичі, знайомі свого героя.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні