--> Вбивця брав у жертви уроки гри на гітарі: подробиці розправи над музикантом. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вбивця брав у жертви уроки гри на гітарі: подробиці розправи над музикантом. ФОТО

0
3
Вбивця брав у жертви уроки гри на гітарі: подробиці розправи над музикантом. ФОТО
Столичні правоохоронці встановили причетність третього фігуранта до вбивства музиканта Олександра Дерев‘янка на Печерську.

За повідомленням поліцейських, 31-річний киянин допомагав двом спільникам у прихованні тяжкого злочину з метою заволодіння майном. Окрім того, зловмисник викрав із квартири потерпілого музичні інструменти. Найближчим часом суд обиратиме затриманому запобіжний захід. Про це пишуть Надзвичайні Новини.

Нагадаємо, що за даними пабліку "Київ оперативний", тренер столичного спортклубу вигадав, що хоче навчитися грати на гітарі і для цього йому необхідно було взяти уроки у Дерев‘янка. Так він втерся у довірливі відносини до музиканта і проник до його житла, де і сталося вбивство. Все це робилися для того, щоб заволодіти двома квартирами померлого.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні