«Дистанційка» становить серйозну загрозу для організму

2
-1
«Дистанційка» становить серйозну загрозу для організму
Опитування показало, що 64% респондентів стали почуватися гірше, перейшовши на віддалену роботу.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в дослідженні, проведеному науковцями з Каліфорнійського університету в США.

З квітня по червень 2020 року ці фірми опитали 988 осіб, які перейшли на віддалену роботу.

Понад 64% опитаних заявили, що у них з'явилася як мінімум одна проблема зі здоров'ям (особливо часто відзначали болі в шиї). 75% розповіли про нові психологічні проблеми. Крім того, віддалена робота знижувала продуктивність і уважність.

Вчені пов'язали проблеми зі здоров'ям з відсутністю особистого контакту з оточуючими та зміною способу життя. Респонденти розповіли, що під час ізоляції стали їсти більше шкідливої їжі та майже відмовилися від фізичних навантажень - це могло вплинути на їх самопочуття. Також респонденти повідомили, що вони стали менше спілкуватися з колегами.

Ще однією проблемою стала відсутність правильного режиму дня. Три чверті працівників відзначили, що намагаються планувати його. Однак, згідно з результатами опитування, це також призводить до поганого самопочуття. Всьому виною всьому те, що люди працюють приблизно на півтори години в день більше. Хоча праця перестала задовольняти їх так само, як до ізоляції.

Також серйозною проблемою стала відсутність особистого простору. Тільки в однієї третини опитаних була спеціальна кімната для роботи вдома. Принаймні 47,6 відсотка ділили робочий простір з іншими. Автори припускають, що наявність свого місця в помешканні пом'якшило б ряд негативних наслідків.

«Наявність вашого домашнього робочого простору дуже важлива - вона показує, що ви зайняті, і зводить до мінімуму ймовірність того, що вас можуть відволікти чи перервати», - пояснив автор дослідження Бурцін Бекерік-Гербер.

Найсильніше постраждали жінки і люди з дітьми. Так, жінки з річною зарплатою менше 100 тисяч доларів частіше, ніж чоловіки або працівниці з більш високим доходом, повідомляли про дві або більше нові проблеми, пов'язані з психічним або фізичним здоров'ям. Крім того, працюючі жінки частіше страждали на депресію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы реально осознаете что происходит в стране?!
Мне кажется нам подставляют какие то левые новости и мы часто не читаем информацию из первоисточника.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты предоставляют хоть какую то картину жизни в которой находимся.
Очень важно в современном мире отбирать настоящие СМИ.
Вот еще одна топовая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/posobie-materi-odinochki-v-ukraine/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти
Занимаюсь оздоровлением уже более 10 лет.
И вот недавно прочитал информацию что пчелопродукты очень нужны и отлично укрепляют иммунитет.
Перечитав массу информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел большое количество народных рецептов на основе медопродуктов.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-matochnum-molochkom/725-lechenie-zabolevanij-serdca-i-sosudov-matochnym.html
http://www.pchelandiya.net/
http://www.pchelandiya.net/
http://www.pchelandiya.net/
http://www.pchelandiya.net/pilca/891-kak-prinimat-pchelinuyu-pylcu.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні