В нічній аварії на Волині загинули двоє людей, третя у важкому стані в лікарні. ВІДЕО

1
0
В нічній аварії на Волині загинули двоє людей, третя у важкому стані в лікарні. ВІДЕО
У нічній дорожньо-транспортній пригоді на Волині загинули двоє людей. Третя людина опинилася в лікарні у важкому стані.

Про це у коментарі ІА "Конкурент" розповіла пресслужба поліції Волині.

Так, ввечері у суботу, 5 грудня на виїзді з Володимира-Волинського в напрямку Луцька, у селі Фалемичі трапилась ДТП з летальними наслідками.

Легковик білого кольору здійснив лобове зіткнення з вантажівкою. Фура протягнула автомобіль ще кількадесят метрів. Легковик внаслідок зіткнення зім’яло вщент.

Відомо, що двоє людей із легковика, жителі села Микуличі, загинули. Ще один пасажир легковика у важкому стані в лікарні.

У поліції попередньо кажуть, що водій легковика не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Однак, причини аварії наразі розслідують правоохоронці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://nah.uy/sevhub
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні