SpaceX повідомила час запуску модифікованого вантажного корабля

0
-2
SpaceX повідомила час запуску модифікованого вантажного корабля
В рамках контракту з доставки вантажів американського космічного агентства NASA на Міжнародну космічну станцію компанія Ілона Маска SpaceX запланувала 6 грудня здійснити запуск 21-ї вантажної місії.

Повідомляє Українська правда.

Багаторазова ракета-носій Falcon 9, яка виведе модернізований вантажний багаторазовий корабель SpaceX Dragon на орбіту, стартуватиме з комплексу 39А в космічному центрі Кеннеді, Флорида 6 грудня о 18:17 за Києвом (11:17 a.m. EST ).

Запуск мав відбутись ще 5 грудня, але був перенесений через погодні умови в Атлантичному океані куди на безпілотну платформу має здійснити посадку перший багаторазовий ступінь Falcon 9. який використовується вже вчетверте.

В NASA зазначили, що стиковка модифікованого Dragon, який тепер вміщує на 50% більш вантажу ніж попередня модель, запланована на 9 ранку понеділка.

Цього разу корабель завантажили 2900 кілограмами різноманітного вантажу. За два місяці він поверне на Землю близько 2350 кг старого обладнання.

Довідка: Нині екіпаж МКС складається з 7 людей.

Що передувало: Компанія Ілона Маска Spacex готує міжпланетний корабель Starship, який, зокрема, має доставити людину на Марс, до першого тестового польоту на 15 кілометрів.
Теги: Space x
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні