--> Треба закласти кошти на боротьбу з коронавірусом, – Шкітер про бюджет Луцька на 2021 рік (відео) | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Треба закласти кошти на боротьбу з коронавірусом, – Шкітер про бюджет Луцька на 2021 рік (відео)

0
-4
Треба закласти кошти на боротьбу з коронавірусом, – Шкітер про бюджет Луцька на 2021 рік (відео)
У бюджеті Луцька необхідно передбачити окремою статтею кошти для боротьби з коронавірусом, адже очікується третя хвиля пандемії.

Пише Конкурент.

На цьому наголосив голова фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер в ефірі програми "Відкрита влада. Місто", на яку були запрошені представники від кожної фракції Луцької міської ради.

Зі слів депутата, уряд надав пільги бізнесу на податок на нерухоме майно та пільгу на податок на землю під час карантину, але забув вказати, що це кошти не державного, а місцевого бюджету.

"Тобто державна влада використовує місцеві бюджети, залазить в кишеню луцького міського (в даному випадку) бюджету, і декларує, що це їхні заслуги", – зауважив Тарас Шкітер.

Голова фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" вважає, що однією із ключових статтей, на які треба закласти кошти на наступний рік, є боротьба з коронавірусом. Адже, зауважує він, треба розуміти, що буде третя хвиля коронаіврусу.

"Треба бути свідомим, дивитися на майбутнє і розуміти одне, що третя хвиля (коронавірусу, – К.) буде. Вона буде в кінці лютого – на початку березня. І потрібно вже підшуковувати нові госпіталі", – зазначив Тарас Шкітер.

Зокрема депутат пропонує звернути увагу на госпіталь МВС і наголошує, що встановлювати зв'язки з МВС потрібно зараз, а не потім вирішувати це питання. І коли виникне потреба у додаткових місцях для хворих, то все вже буде обговорено.

"І в нас вже і гроші будуть під це виділені, і контакти налагоджені, і все узгоджено", – резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні