--> Наслідки пожежі у кафе на Волині. ФОТО, ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Наслідки пожежі у кафе на Волині. ФОТО, ВІДЕО

0
-1
Наслідки пожежі у кафе на Волині. ФОТО, ВІДЕО
Внаслідок пожежі у двоповерховому кафе в Ковелі вигоріло близько 150 квадратних метрів даху та перекриття, - розповів Суспільному начальник Ковельського відділу рятувальників Володимир Войтанік.

Над локалізацією пожежі у двоповерховому кафе в Ковелі рятувальникам знадобилася більше як година. Роботу вогнеборців ускладнювали легкозаймисті будматеріали, які власники зберігали в будівлі.



"Нашу роботу ускладнює те, що багато матеріалів і тара зберігається всередині приміщення, тому доводиться розбирати конструкції та утеплення самої покрівлі. Горючі матеріали та утеплювач створюють пару і видимість великого горіння", - розповів головний рятувальник Ковеля.

Гасити пожежу приїхали 17 рятувальників. Через сильне задимлення вони працювали в кисневих балонах. Травмованих у пожежі не було. Знімати на території люди, які назвалися власниками приміщення, знімальній групі Суспільного не дозволили.



Зі слів рятувальників, головним завданням було - не дати поширитися полум'ю на сусідні будівлі, які розташовані поруч із кафе. На місце події прибули також газовики, які відімкнули будівлю від постачання газу, щоб уникнути вибуху.



На місці пожежі наразі працюють слідчі, які встановлюватимуть причину займання. Нагадаємо, дах двоповерхового кафе зайнявся пообіді. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали вчора, о 14:26. Щоб дістатися осередку займання вогнеборцям довелося повибивати усі вікна в кафе. На дорозі поруч утворився затор.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні