--> В Україні ветеранам роздають медалі від Путіна. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні ветеранам роздають медалі від Путіна. ВІДЕО

3
9
В Україні ветеранам роздають медалі від Путіна. ВІДЕО
У Новомосковську, що на Дніпропетровщині, 95-річний ветеран Другої світової війни отримав медаль від російського президента Володимира Путіна. Відзнаки у Дніпропетровську область передали з Харківської ради ветеранів України.

У Новомосковську нагороди роздала міська організація ветеранів. Йдеться про 15 ювілейних медалей "До 75-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні" від імені президента країни-агресора. Про ситуацію інформує місцеве видання Depo.Днепр.

Зокрема, таку медаль отримав 95-річний ветеран війни Василь Волошко. Сім'я чоловіка обурилася і вирішила не передавати йому нагороду. Там зазначили: чоловік зараз хворіє, а такий "подарунок" може негативно вплинути на стан його здоров'я.



Окрім того, родина готує заяву до СБУ, щоб покарати винних. Медаль тримають як речовий доказ.

"Це все речові докази, а я вважаю, що це злочин проти нашої держави. Сьогодні, коли йде війна, коли проти нас воює Росія, крім обурення, прямої злості – нічого не може бути",– розповіла донька ветерана пані Любов.

У раді ветеранів Новомосковська визнали, що це не помилка, а нагороди справді – від Путіна. Це підтвердив голова ради Михайло Горбов.

Громадян України дійсно нагородили відзнаками країни-агресора. В цьому Горбов не вбачає нічого дивного. Він додав: такі самі відзнаки отримали ще 14 ветеранів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Україні і до такого не додумались.
Відповісти
Чергова провокація від "ботоксного"
Відповісти
Вы вообще представляете что творится в Украине?!
Мне кажется нам подставляют какие то не настоящие новости и мы часто не читаем информацию из первоисточника.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ предоставляют хоть какую то реальность в которой находимся.
Очень важно в современном мире отбирать качественные СМИ.
Вот еще одна топовая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/pensiya-po-invalidnosti-2/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні