--> МОЗ: тотальне тестування не готуємо, але кількість тестів будемо збільшувати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

МОЗ: тотальне тестування не готуємо, але кількість тестів будемо збільшувати

0
2
МОЗ: тотальне тестування не готуємо, але кількість тестів будемо збільшувати
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що проводити масове тестування на коронавірус в Україні не планують. Водночас міністерство планує збільшувати кількість щоденних тестів на COVID-19.

Повідомляє РБК.

За словами міністра, збільшувати обсяги тестування планують за допомогою експрес-тестів.

"Ніхто в Україні не готується запроваджувати масове тестування (на коронавірус - ред.), тобто тотальне. Ми говоримо про нашу стратегію тестування, яка називається - збільшення кількості тестувань коштом експрес-тестів, які ми будемо робити. І від цієї стратегії ніхто не планує відходити", - наголосив Степанов.

Зазначимо, нещодавно прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про підготовку проекту тотального тестування українців на коронавірус. Він розповів, що проводити тотальне тестування в першу чергу планують у великих містах та Києві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні