Бойовики знову порушили режим тиші на Донбасі

0
-3
Бойовики знову порушили режим тиші на Донбасі
Проросійські бойовики сьогодні сім разів порушували режим припинення вогню на Донбасі. Українські військовослужбовці вогонь у відповідь на ворожі обстріли не відкривали.

Повідомляє РБК.

Про це повідомляє командування операції.

Поблизу Водяного окупанти декілька разів стріляли з забороненого мінськими домовленостями міномета 120-го калібру, а також автоматичних станкових гранатометів. Пізніше на цій самій ділянці бойовики чотири рази дистанційно замінували українські позиції забороненими мінами ПОМ-2.

Також режим припинення вогню проросійські бойовики порушували біля Опитного, де застосували протитанковий гранатомет.

"Ворожий вогонь не становив загрози життю та здоров’ю українських захисників", - додали у штабі ООС.

Крім того, з початку доби сапери розмінували понад 6 гектарів прифронтової території та передали на знищення 105 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, вчора окупаційні сили тричі порушували перемир'я на Донбасі. В результаті ворожих обстрілів українські військові не постраждали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні