--> Адольф Гітлер став депутатом місцевої ради в Намібії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Адольф Гітлер став депутатом місцевої ради в Намібії

0
1
Адольф Гітлер став депутатом місцевої ради в Намібії
Мандат депутата на виборах в Намібії отримав політик, названий на честь Адольфа Гітлера. Про це йдеться в матеріалі Daily Mail.
Темношкірий депутат Адольф Гітлер Уунона отримав 84,88% голосів в колишній німецькій колонії.

Чоловік каже, що він не має жодного відношення до нацистської ідеології, і у нього немає планів щодо світового панування.

"Мій батько назвав мене на честь цієї людини. Він, ймовірно, не розумів, що уособлював Адольф Гітлер.

У дитинстві я вважав це цілком нормальним ім'ям. Тільки ставши підлітком, я зрозумів, що ця людина хотіла захопити весь світ", - каже новообраний депутат.

Дружина депутат називає його Адольфом, додавши, що зазвичай його називають Адольф Уунона, але було занадто пізно офіційно змінювати ім'я.

Відома раніше як Німецька Південно-Західна Африка, Намібія була німецькою колонією з 1884 року, поки імперія не залишилася без своїх володінь після Першої світової війни. В країні досі виходить газета німецькою мовою, а також збереглися німецькі назви вулиць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні