--> У Ківерцях вночі вибухнула сторожова будка. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ківерцях вночі вибухнула сторожова будка. ФОТО

0
-3
У Ківерцях вночі вибухнула сторожова будка. ФОТО
У на Ківерцях вулиці Незалежності минулої ночі сталась пожежа.

Про це розповіла у фейсбуці журналістка Людмила Якимчук, пише Волинь.

«Ймовірно пожежа сталася у сторожовій будці. Пічне опалення в ній. Поруч – транформатор електропідстанції, гаражі. Ківерці навіть у час війни не здивуєш нічними феєрверкам. А тут якось ті нічні вибухи затяглися. Та й звук інший. Якби вчасно не викликали рятувальників... Якби в будинку, вікна якого виходять у двір, Юра Сугак не побачив клубки диму.... І його виклик рятувальників таки вберіг ... Важко навіть уявити... «, – йдеться в дописі.

За словами Людмили Якимчук, рятувальники спрацювали злагоджено та професійно.

«Ще до виклику рятувальників на пожежу, самі люди мужньої професії першими побачили з двору клуби диму від торгового центру, що на сусідній вулиці. Тож машина вже виїхала, коли черговому пролунав тривожний дзвінок пильного ківерчанина. А з розповіді іншого свідка, який о 22-ій виходив з будинку, в тій сторожці ще горіло світло у віконечку... 01.23. Гул пожежної машини поволі стихає... Люди на сторожі нашої безпеки і вдень, і вночі... Богу дякувати і мужнім та сміливим рятувальникам! О 01.26 рятувальники свою роботу виконали гідно», – додала вона.

Сьогодні вранці на місце інциденту приїхали електрики та відповідні служби.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні